Captain’s Treasure

Captain’s Treasure spillemaskine

Captain’s Treasure er en solid online spillemaskine fra den store udbyder PlayTech, der i sin enkelhed kredser om en god gammeldags skattejagt. En rigtig eventyr slot hvor det handler om at finde sørøver kaptajnens skat. Mere mytisk og eventyrligt bliver det næppe.

Captain’s Treasure slot arkadespil.com

Setuppet

Maskinen har 5 tromler med 3 rækker i hver og i alt 15 ruder. Symbolerne er, udover de obligatoriske tal og bogstavsymboler, alle hentet fra skattejagt og sørøver universet. Der er skattekister, skibsankre, ror, skattekort og sabler. Skattekisten er det såkaldte scatter symbol mens kaptajnen er det såkaldte wild symbol. Mere om det senere i gevinst sektionen.

Indsats

 Her kan du spille på alt fra 1 til 9 rækker på tromlerne og mindste indsatsen pr række er 5 øre. Det vil sige at du som minimum skal spille for 5 øre, hvilket giver dig en række at spille for og med en indsats på 5 øre. Maksimum indsatsen pr række er 10 øre og vælger du at satse på alle 9 rækker sender det dig op på det maksimale forbrug pr spin, som er 90 øre.

En familie venlig slot, hvor du ikke kan smadre hele budgettet medmindre man for alvor spinner i en evighed.

Gevinster

De lavest betalende symboler er bogstav og talsymbolerne mens sabel symbolet er det klart bedst betalende. Scorer du fem sabel symboler på række ganges din rækkeindsats med intet mindre end 5000.

Wild symbolet, som er kaptajnen, kan hjælpe dig afsted med andre gevinster. Får du to eller flere af dem på række giver de i sig selv en gevinst, men får du kun en på en af tromlerne kan denne erstattes til det symbol du eventuelt står og mangler på en række. Får du eksempelvis kun et anker men har et wild symbol ved siden af tæller denne så for et ekstra anker, og det giver dig dermed gevinst. Det kan dog ikke erstatte scatter symbolet.

Scatter symbolet, som er en skattekiste, har den ekstra bonus at det ikke er din rækkeindsats som den ganger op, men istedet hele din maksimum indsats. Man skal have mindst 2 scatter symboler for at vinde og man øger selvfølgelig gevinsten hvis man er så heldig at ramme 5.

Konklusion

Captain’s Treasure er en klassisk slot med et næsten tidløst tema, som man husker dem helt tilbage fra de klassiske enarmede tyveknægte i Tivoli. Alene for nostalgiens skyld bør man tage et enkelt spil og drømme sig tilbage til en anden tid med sørøvere, mysterier og hvem ved… måske en ordentlig kistefuld guldmønter i form af kontanter på spillemaskinen.

Prøv spillet hos Bet365 online casino her.